Traffic en operations manager

Ready to go Big?

Hallo, wij zijn Big Group Amsterdam. Een snelgroeiend creatief bureau, gebouwd en ingericht voor de wereld van vandaag. En, zoals onze naam big al doet vermoeden, de ideale plek voor een ervaren traffic en/of operations manager die een stap vooruit wil maken.

We werken voor klanten die willen vernieuwen en met betere verhalen van meer betekenis willen zijn. Onze creativiteit gemixt met technologie, data en 24/7 (minus 1 uur tijdsverschil) support van ons moederbedrijf in Londen maakt dat we elke keer weer in staat zijn om mensen te bewegen en merken te laten groeien.

We bieden jou de kans om mee te groeien en voor de mooiste merken van de wereld aan de slag te gaan. Je krijgt hierin veel vrijheid, zelfstandigheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Maar, eerlijk is eerlijk. We vragen ook wel wat van je.

Aan jou de schone taak om praktisch, samenwerkend, gedreven de studio aan te sturen en planning te maken. Pro-actief naar de workflow te kijken, te plannen, bij te sturen en te optimaliseren. Processen, structuur en tooling ligt er maar kan altijd samen aangepast of verbeterd worden. Je bent kritisch naar briefings van accountmanagers en projectmanagers, checkt ze op inhoud en compleetheid maar ook richting creatie doe je sanity checks of het opgeleverde overeenkomt met de vraag. Een spin in het web die zowel op proces als een beetje op inhoud sturing geeft.

Naast het managen van de worklow en je aanwezigheid en sturing richting de studio van 6 personen pak je ook een stukje resource planning en HR activiteiten op.

Je ben van nature geïnteresseerd in het maken van rendement dus zorgt ook voor urenregistratie en business reporting waar we samen nog verder vorm en inhoud aan gaan geven.

Een mix dus van operational workflow, studiomanagement, HR en wat financiële verantwoording in samenwerking met de afdelingen finance en people in Londen. Oftewel, je komt gewoon doen waar je goed in bent en stopt pas als alles lekker loopt.

Natuurlijk is een indrukwekkend CV belangrijk, maar wij geloven vooral in de Big-fit.

Want intensief samenwerken kan alleen als je ook een beetje plezier kunt hebben met elkaar.

Nog steeds interesse? Geweldig!

Hieronder vind je meer gedetailleerde informatie.

Wat we bieden:

• Een uitdagende baan in het hart van Amsterdam

• Toegang tot de Big Group Academy voor persoonlijke groei en ontwikkeling

• Vervoersvoorzieningen (swapfiets of OV), sportmogelijkheden via Classpass, gratis samen lunchen en ontspanningsopties via headspace.com

• Salarisindicatie: tussen de 3.750 en 5.500 euro afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleidingsniveau.

• EOT winstdelingsprogramma
Eind 2023 hebben de oprichters hun aandelen voor 80% overgedragen aan het personeel in een trust, dus eigenlijk is iedereen bij big een soort partner. We hebben dan ook een winstdelingsprogramma waar je na 6 maanden automatisch aan meedoet.

Jouw rol:

• Je bent verantwoordelijk voor de planning op basis van aangeleverde briefings waar je een check op doet.

• Je hebt een proactieve en sturende rol op de werkvloer.

• Van nature heb je een mix van people management maar weet ook wanneer je even op je strepen moet gaan staan.

• Door je passie voor het vak begrijp je mogelijke knelpunten en weet ze vooraf weg te managen of in het moment op te lossen. Je hebt van nature een drive om iedere week te zorgen dat zaken beter draaien dan de week ervoor.

• Natuurlijk overwicht geven je een sturende en coördinerende rol in het bedrijf en je rapporteert rechtstreeks aan de managing director.

• Je houdt ervan om in rendement te denken en helpt het bureau met zijn winstgevendheid door urenregistratie, kostencontrole en efficiency op klussen.

• Samen met de managing director en de finance/hr afdeling in Londen optimaliseer je de business reporting en initieer je verbeterprojecten.

Kortom, je bent een spin in het web, met ogen, oren en tentakels in alle afdelingen die praktisch onmisbaar is voor een bedrijf dat van 20 naar 30 man personeel aan het groeien is in 2024.

"*" indicates required fields

Name*
Accepted file types: pdf, doc, Max. file size: 10 MB.
Share your LinkedIn profile, or your online portfolio
This field is for validation purposes and should be left unchanged.