Content creator

Ready to go Big?

Hallo, wij zijn big group amsterdam, een snelgroeiend creatief bureau, gebouwd en ingericht voor de wereld van vandaag. Zoals onze naam al doet vermoeden, de ideale plek voor een content creator met grote ambities, die na een paar jaar zich te blubber werken toe is aan een stap vooruit.

We werken voor klanten die willen vernieuwen en met betere verhalen
van meer betekenis willen zijn. Onze creativiteit gemixt met technologie,
data en 24/7 (minus 1 uur tijdsverschil) support van ons moederbedrijf in Londen maakt dat we elke keer weer in staat zijn om mensen te bewegen
en merken te laten groeien. We bieden jou de kans om mee te groeien en voor de mooiste merken ter wereld aan de slag te gaan. Je krijgt hierin veel vrijheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Maar, eerlijk is eerlijk. We vragen ook wat van je. Aan jou de schone taak om praktisch, samenwerkend, gedreven en nieuwsgierig content te creëren die blijft hangen.

Voor onze klanten met de meest uiteenlopende vragen ga je volle bak op zoek naar creatieve oplossingen. Met flair verdedig je jouw ideeën en je stopt pas als alles klopt. Je werkt nauw samen met onze creatief directeur, je collega’s van de studio, en met ons social team en performance team.

Als je een ster bent in het gebruik van Adobe pakketten, een expert in videoproductie, en misschien zelfs al ervaring hebt als camjo, dan zijn we op zoek naar jou. We zoeken namelijk niet zomaar iemand, maar iemand die video’s kan bewerken met zijn ogen dicht. Ben je klaar om met jouw visuele superkrachten de wereld te veroveren? Geweldig!

Hieronder vind je meer gedetailleerde informatie:

Wat we bieden:

  • Een uitdagende baan in een snelgroeiend bedrijf op een steenworp afstand van Centraal Station Amsterdam met uitzicht op het IJ
  • Toegang tot de big group academy voor persoonlijke groei en ontwikkeling
  • Vervoersvoorzieningen (swapfiets of OV), gratis samen lunchen en ontspanningsopties via headspace.com
  • Salarisindicatie: tussen de 2.500 en 3.500 euro afhankelijk van opleidingsniveau en werkervaring
  • Een pensioenvoorziening bij The Brand New Day
  • EOT winstdelingsprogramma
    Eind 2023 hebben de oprichters hun aandelen voor 80% overgedragen aan het personeel in een trust, dus eigenlijk is iedereen bij big een soort partner. We hebben dan ook een winstdelingsprogramma waar je na 6 maanden automatisch aan meedoet.

"*" geeft vereiste velden aan

Name*
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, Max. bestandsgrootte: 10 MB.
Share your LinkedIn profile, or your online portfolio
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.