Zo kom je meer te weten over de interesses én kennis van de koppies achter ons werk

Leer onze mensen kennen

Ze komen uit het noorden, oosten en zuiden. Misschien heb je ze al weleens gesproken, gezien of met ze samengewerkt: dit zijn Office Manager Anne, DTP / Digital Designer Laura, Digital Designer Renzo en Producer Myrthe. We duiken in hun werk én interesses, zo leer je de mensen achter wat we doen steeds een beetje beter kennen.

Waar de drie dames zijn opgegroeid in Nederland, is Renzo geboren in Nederland, maar getogen in Frankrijk: ‘Dat klopt ja, ik ben opgegroeid in Frankrijk in de Dordogne. Hier heb ik van mijn derde tot vijftiende gewoond. Nu ben ik terug in Amstelveen.’

 

Voor ze bij ons terecht kwamen, hebben ze de meest uiteenlopende dingen gedaan. Inmiddels hebben ze al heel wat keren hun handen uit de mouwen gestoken voor verschillende projecten. Dus, vertel eens?

Laura brandt meteen los over de Disneycampagne van Mastercard. ‘Daar hebben we met een beperkt aantal designdocumenten hele mooie dingen kunnen maken.’ Renzo heeft ook een mooi project afgerond voor Mastercard: ‘Zo heb ik twee weken met onze Engelse collega’s gewerkt aan de developers omgeving. Maar wat ik ook een fijne klus vond, was Truckland. Dat was werk waar ik echt lekker in kon duiken.’  

Anne en Myrthe maken we het gelukkigst met producties. ‘Zoals de bioscoopcommercial die we een tijd gelezen voor innocent hebben mogen maken’, zegt Myrthe, die al jaren mooie producties maakt. Anne, die voorheen barista was, haakt in: ‘Ik heb pas ontdekt dat ik het meest enthousiast word van producties en heb al deel mogen uitmaken van een paar hele mooie projecten op de set’.

Renzo en Laura

Wat is iets dat andere mensen volgens jullie in de gaten moeten houden, en wat is iets dat je zelf in de gaten houdt op social?

Myrthe begint direct over AR brillen: ‘Dat gaat er sowieso komen, vet! Renzo en Anne zijn ook veel bezig met ontwikkelingen binnen het vak. Zo doet Renzo dagelijks inspiratie op voor nieuwe trends binnen UX/UI design en is Anne altijd op zoek naar de laatste styling en fotografie-trends. Laura houdt het veel luchtiger: ‘Als ik op social zit, kijk ik vooral grappige kattenvideo’s, haha.’

 

Achter welk werk hadden jullie het masterbrein willen zijn?

Anne weet het meteen: ‘De campagnes van Oatly!’. Laura had wel het brein achter Nintendo willen zijn. Ze speelt haar hele leven al op Nintendo consoles, en is er nog steeds gek van. Myrthe benoemt iets waar we geen moment meer zonder zouden kunnen leven, het internet!

Myrthe en Anne

En Netflix dan, dat kijken jullie vást. Wat is nou de beste serie allertijden?

‘Oeh twijfel, twijfel’, zegt Renzo. ‘Oké dan ga ik toch voor Prison Break’. Laura gaat voor Peaky Blinders, al vindt ze het een beetje basic, en Myrthe voor Trailerpark Boys. Anne vertelt: ‘Dat is voor mij echt The Serpent, het idee dat dat echt is gebeurd, brr..’.

 

Wat is iets waar jullie kippenvel van krijgen?

Een van mijn grote passies is wintersport. Als ik voor het eerst weer op de piste sta en naar de bergen om mij heen kijk, krijg ik het helemaal koud’, vertelt Renzo. Laura krijgt het koud bij livemuziek, een concert of een festival. ‘En dan wel een écht concert, niet een livestream’, lacht ze. Myrthe neemt het kippenvel heel letterlijk ‘van de ijskoude douche die ik wekelijks neem’. Anne vult aan: ‘Als een project of shoot boven verwachting mooi is geworden word ik super enthousiast! Dat zijn van die kippenvelmomenten dat ik denk, we did it.’

Het werk waar ook deze vier mensen aan bijdragen in de gaten houden? Bekijk onze cases.

Bas Jongerling Creatief Directeur