The North Face


The North Face is 's-werelds nummer één buitensportmerk, met een onderscheidende identiteit. Wat begon als een merk voor bergkleding, is inmiddels ook een gevestigd modemerk.

De vraag aan Big Group is om als creative digital agency campagnes te ontwikkelen voor de EMEA-markt middels opvallende concepten. Onze uitdaging is om The North Face als ‘buiten’ en als modemerk te positioneren, om zo de essentie van het merk te versterken met opvallende (digitale) creaties. Onze belangrijkste doelstellingen zijn het stimuleren en het laten groeien van de verkoop zowel online als offline.

Ons proces en oplossing

We hebben tijd doorgebracht in de bergen en in de stadsjungle van de EMEA om de perfecte campagne beelden te maken, en we hebben gezocht naar een unieke manier om specifieke USP’s zoals warmte-isolatietechnologie te laten zien.

Het resultaat en de impact

We hebben het ethos en de mantra van North Face door vertaald in digitale campagnes die in de EMEA gebruikt  kunnen worden. De positieve feedback heeft er toe geleid dat onze creaties voor wereldwijde campagnes gebruikt worden en tot meer verkoop heeft geleid in een nieuwe doelgroep.

The North Face, Never Stop Exploring

Kan jouw merk wel een beetje actie gebruiken? Contact >>