Cliënt

Podium Cadeaukaart

Services

Re-branding & visual identity, Packaging, 360° campagne, Social strategy

Hoe een giftcard zichzelf weer helemaal op de kaart zet.

Alles is vergankelijk, maar een live ervaring blijft je altijd bij. En dat is wat ons betreft precies wat Podium Cadeaukaart onderscheidt van alle andere cadeaukaarten en waarom het zo leuk is om een Podium Cadeaukaart als cadeau te geven én te ontvangen.

De vraag
Maak Podium Cadeaukaart voor een breder publiek toegankelijk, interessant en aantrekkelijk om als cadeau te geven én te ontvangen.

Ons antwoord
Pak eens ’n Podium!

Met deze campagne vergroten we niet alleen de naamsbekendheid, ook motiveren we gevers en ontvangers om te kiezen voor een unieke live ervaring op meer dan 300 podia door heel Nederland. Hiermee veranderen we ook direct de perceptie van dat de cadeaukaart enkel bij theaters te besteden is.

Naast de campagne hebben we de gelegenheid ook aangegrepen om het enigszins stoffige imago af te schudden. Met een nieuwe en frisse visual identity en sprankelende look & feel kunnen we het publiek, de artiesten en de locaties met elkaar verbinden. Om de hele re-branding compleet te maken, ontwikkelde we ook de nieuwe propositie en bijbehorende pay-off: Het cadeau dat je bijblijft.

Serie stop motion video's.

Fris, vrolijk en verrassend!

Kan jouw merk wel een beetje actie gebruiken? Contact