Cliënt

edding Benelux

Services

Activatie, PR, Social strategy

Hoe je voor verbinding zorgt in een moeilijke coronatijd.

Dit jaar zijn de edding Raamtekenweken actueler en relevanter dan ooit. Door corona zijn we allemaal veel meer thuis, waar we meer tekenen en creatief bezig zijn. Het raam is in 2020 bijzonder veel gebruikt als communicatiemiddel. Want via onze ramen kunnen we, ondanks alle beperkende maatregelen, blijven praten met onze buurt, familie en geliefden.

De vraag
Hoe kunnen we in de meest sfeervolle tijd van het jaar van meer betekenis zijn.

Ons antwoord
Geef december een slinger!

Tijdens de 4de editie van de edding RaamTekenWeken dagen we iedereen uit om een raamslinger te tekenen en de ramen van onze huizen, winkels en scholen op een feestelijke manier met elkaar te verbinden. Teken je een raamslinger, dan laat je zien dat je je verbonden voelt met je omgeving. Door onze huizen en straten te versieren met raamslingers zorgen we voor saamhorigheid, gezelligheid en zachtheid in deze moeilijke tijd.

Om zoveel mogelijk mensen in Nederland en België een raamslinger te laten tekenen hebben we middelen ontwikkeld die het hen zo makkelijk mogelijk maken. Van inspirerende video’s, handige tutorials en een slingerkaart met marker en sjabloon die je als decemberkaartje naar familie en vrienden kunt sturen, tot en met speciale slingerpakketten voor scholen.

Meedoen is leuk en simpel
Met gratis te downloaden sjablonen op raamtekenweken.com kan iedereen een feestelijke raamslinger maken. Wanneer je jouw raamslinger uploadt via raamtekenweken.com, wordt hij automatisch toegevoegd aan de langste raamslinger ter wereld. Post je jouw raamslinger via social media met de hashtag #raamtekenweken, dan maak je ook nog eens kans op een van de vele prijzen!

Kan jouw merk wel een beetje actie gebruiken? Contact