Cliënt

edding Benelux

Services

Campagnefilm, PR, Social, Activatie

Raamtekenen wint nog steeds aan populariteit!

Wat ooit begon als lokaal evenement in Nederland, is binnen 5 jaar uitgegroeid tot een campagne in 20 verschillende landen. De Raamtekenweken gaat dus inmiddels ver de landsgrenzen over en zal van 29 november t/m 31 december 2022 niet alleen gehouden worden in Europa, maar ook in landen als Colombia, Brazilië, Argentinië, Mexico en Amerika.

Kick-off film
Speciaal voor deze editie maakten we een kick-off film waarin we op een feestelijke manier laten we zien dat we waar ook ter wereld, met elkaar verbonden zijn tijdens de meest sfeervolle tijd van het jaar. Het nummer ‘Let Love Lead The Way’ werd speciaal door Gerhardt voor deze film gemaakt en staat inmiddels op vele Spotify kerstlijstjes en nadert de 100.000 streams!

Wat is het succes van dit evenement?
Marketingmanager Age Yska van edding legt uit: “In Nederland en België merken we natuurlijk al jaren dat het tekenen op ramen erg goed aanslaat bij onze doelgroep. En natuurlijk wordt er in de donkere dagen voor Kerst veel getekend en geschreven op de ramen, maar wij zien en merken ook dat gedurende het jaar het tekenen op ramen aan populariteit wint. Pasen, Moederdag, tijdens belangrijke sportevenementen; consumenten, of dat nu een Nederlander, Engelsman of een Colombiaan is, vinden het tekenen op ramen gewoon erg leuk!”

Het succes van de raamtekenweken bleef in en buiten de branche niet onopgemerkt. Dit jaar won de campagne al meerdere prijzen, waaronder drie European Search Awards en een Benelux Office Product Award! Een prestatie op zich.

Dit jaar pakken we flink uit qua promotie, om zoveel mogelijk mensen aan het raamtekenen te krijgen. Zodoende zijn wij een samenwerking aangegaan met Talpa Network, waarbij wij in het programma Koffietijd laten zien hoe eenvoudig en leuk het is om zoiets te maken. Hier wordt ook een gratis workshop aan gekoppeld, om zodoende consumenten nog meer te inspireren en enthousiasmeren.

Kan jouw merk wel een beetje actie gebruiken? Contact