Kikker op roze bank

Let's do great things together

Wij zijn altijd op zoek naar potentieel nieuw talent. Als je denkt dat je in ons groeiende bureau zou passen, stuur dan een kopie van je cv samen met een begeleidende e-mail naar info@big-amsterdam.nl. We zullen je sollicitatie beoordelen en contact met je opnemen als er een geschikte functie beschikbaar is of komt.

230V_BANK-WIDE-kopie-1-2500x600

Junior Social Media Support

Is social media helemaal jouw ding. Vind je de ontwikkelingen op de sociale kanalen super interessant. Lees dan even verder. Wij zoeken iemand die het heerlijk vindt om campagnes door te vertalen naar de social kanalen en always-on content boven het maaiveld uit wil laten steken. Je maakt de kalenders en vult deze in met beeld/video en copy en je monitort de campagnes. Je bewaart altijd het overzicht en houdt de lijnen kort. Je maakt zelf beeld en video of edit een bestaande video. Dus waar wacht je nog op!


Je hart gaat sneller kloppen van social media en je ziet de kracht van social in de marketingmix. Samen met het creatieve team vertaal je campagnes naar sociale kanalen en ondersteun je de uitvoering. Je beheert en organiseert sociale campagnes in de beschikbare planning/toolings. Je initieert zelf ideeën en creëert in samenspraak met creatie zelf content. Uiteraard ben en blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied (contentmarketing/social media).

Project management

 1. Het coördineren en invullen van content creatie voor diverse social kanalen, afhankelijk van de klant.
 2. Samen met de social media manager maken en invullen van content kalenders.
 3. Je bent de centrale persoon die zorgt dat alles geregeld wordt en beheert social media planningen voor diverse klanten.

Community management

 1. Volgen en (pro)actief reageren en engagen met de doelgroep.

Analyse en ontwikkeling

 1. Je weet eenvoudige analyses te maken uit de gangbare social media toolings. Verzamelt informatie en bereidt rapportages voor.

Contentcreatie

 1. Copy schrijven en beeld bewerken onder de vleugels van de creative lead.
 2. Editen van videos, maken van eenvoudige info-graphics en/of animaties.
 3. Realiseren van always-on content en uitwerken van creatief werk voor social kanalen.
 1. 1 a 2 jaar aantoonbare ervaring en dit kan in een baan, hobby of nevenactiviteit zijn.
 2. Je voelt aan welke copy past bij welke klant en kan deze toon ook omzetten in beeld.
 3. Je kunt vanuit een concept social content maken en vind het leuk om je creativiteit hierop los te laten en toch de strakke deadlines te halen.
 4. Je overziet wat er nodig is voor een social campagne en ondersteunt op diverse onderdelen van campagnes.
 5. Communicatief vaardig persoon die zijn/haar zaakjes op orde heeft.
 6. Een ‘social’ dier in hart en nieren en je volgt de ontwikkelingen in digitale marketing op de voet.
 7. Een gezellige enthousiaste collega die durft met nieuwe ideeën te komen of bestaande te verbeteren.
 8. Je neemt verantwoordelijkheid en ownership voor je opdrachten.
 9. Je hebt een hoge werkmoraal en ‘goed is niet altijd goed genoeg’ mentaliteit.
 10. Je kunt met werkdruk en dynamiek omgaan en vindt dit eigenlijk ook wel leuk.
 11. Je kunt je werk goed organiseren en behoudt overzicht waar anderen chaos zien.
 12. Je bent een teamspeler en houdt van planmatig werken.
 13. Hongerig om meer kennis en ervaring op te doen samen met een zeer senior team waar je veel van kan leren.
 • Opleidingen en papiertjes zijn leuk maar we laten ons liever overtuigen door jou als persoon en het werk dat je tot nu toe gemaakt hebt.
 • Zeer goede beheersing Nederlandse taal is een vereiste en fijn als je ook de Engelse taal goed beheerst omdat we veel samenwerken met onze Engelse collega’s.

Interested in this job?

  I agree to my data being used in line with Big Group's Privacy Statement

  Big_Kikker

  Project Manager/Producer Digital Marketing

  We zoeken een inhoudelijk sterke projectmanager/producer.

  Een projectmanager met inhoudelijke kennis op gebied van digital marketing die in direct contact werkt met klanten als Mastercard, Samsung, Coca-Cola INNOCENT, FSC, edding en Podium Cadeau Kaart.

  We zoeken iemand die zich thuis voelt in klantcontact en die samen met klanten vragen en projecten weet te verhelderen en deze vervolgens intern goed weet te verdelen naar interne teams, freelancers of wellicht een partner op een ander gebied. Je bepaalt wat nodig is voor een campagne en houdt overzicht over het gehele project. Je onderhoudt dagelijks contact met je interne team, klanten en externe partners. Wij geloven niet meer in een accountgedreven organisatie maar denken dat klanten liever bij de specialist gaan zitten of degene die het regelt. Dus met jou.

  1. Samen met de eindverantwoordelijke van de klant verzamel je briefings, beheer je budgetten en bewaak je deadlines.
  2. Je zet zelfstandig digitale campagnes op, maakt budgetten en bewaakt deadlines en kwaliteit. In samenwerking met de klant, creatie en je collega's inspireer je de klant om het ondenkbare mogelijk te maken en waar mogelijk zijn/haar doelen te overtreffen.
  3. We zijn een plat bureau, dus je werkt direct samen met de partners, creatief management en strateeg.
  4. Je bent niet snel tevreden en weet op een leuke manier het maximale uit een project te halen zonder de initiële doelstellingen uit het oog te verliezen.
  5. Je springt moeiteloos van een duurzame ecologische campagne naar een lancering van viltstiften of groene energie.
  6. Je hebt een voorliefde voor digitale marketing, e-mailmarketing, inspireert en adviseert klanten over digitale strategieën, inzet van video, banners en integreert jouw denken en ideeën naadloos in websites of apps.
  1. Je blinkt uit op het snijvlak van klant, projectmanagement, strategie en creatie.
  2. Er is altijd back-up en hulp, maar eerlijk gezegd moet je veel zelf oplossen.
  3. Je hebt meerdere jaren ervaring als producent en/of projectmanager bij een (digital) agency waar je direct in contact stond met klanten en daarnaast slim genoeg was om nieuwe projecten te initiëren of voor te stellen.
  4. Je kunt denken in termen van sales funnels en customer journeys en weet technologie in te zetten om doelstellingen te behalen.
  5. Trefwoordanalyses, Google Analytics en SEO, SEA, PPC, CPL zijn begrippen waar je mee uit de voeten kunt en waar je een visie op hebt.
  6. Je kent e-mailmarketingprogramma's en weet deze correct in te zetten.
  7. Je hebt kennis van de (on)mogelijkheden van het bouwen van websites, omarmt techniek en bent nieuwsgierig genoeg om andere disciplines als videoproductie en conceptontwikkeling niet uit de weg te gaan.
  Kortom, je bent een sterke projectmanager, weet je goed uit te drukken in het Engels en Nederlands (zowel schriftelijk als mondeling) en blinkt uit in teamverband.

  Kunnen we kort zijn. Als je denkt dat je de juiste kandidaat bent, solliciteer dan gewoon. CV met een korte motivatie in het Nederlands waarom je graag bij ons wilt komen werken.


  Wij kijken uit naar uw antwoord.

  Interested in this job?

   I agree to my data being used in line with Big Group's Privacy Statement