Kikker op roze bank
Big_Kikker

Project Manager/Producer Digital Marketing

We zoeken een inhoudelijk sterke projectmanager/producer.

Een projectmanager met inhoudelijke kennis op gebied van digital marketing die in direct contact werkt met klanten als Mastercard, Samsung, Coca-Cola INNOCENT, FSC, edding en Podium Cadeau Kaart.

We zoeken iemand die zich thuis voelt in klantcontact en die samen met klanten vragen en projecten weet te verhelderen en deze vervolgens intern goed weet te verdelen naar interne teams, freelancers of wellicht een partner op een ander gebied. Je bepaalt wat nodig is voor een campagne en houdt overzicht over het gehele project. Je onderhoudt dagelijks contact met je interne team, klanten en externe partners. Wij geloven niet meer in een accountgedreven organisatie maar denken dat klanten liever bij de specialist gaan zitten of degene die het regelt. Dus met jou.

 1. Samen met de eindverantwoordelijke van de klant verzamel je briefings, beheer je budgetten en bewaak je deadlines.
 2. Je zet zelfstandig digitale campagnes op, maakt budgetten en bewaakt deadlines en kwaliteit. In samenwerking met de klant, creatie en je collega's inspireer je de klant om het ondenkbare mogelijk te maken en waar mogelijk zijn/haar doelen te overtreffen.
 3. We zijn een plat bureau, dus je werkt direct samen met de partners, creatief management en strateeg.
 4. Je bent niet snel tevreden en weet op een leuke manier het maximale uit een project te halen zonder de initiële doelstellingen uit het oog te verliezen.
 5. Je springt moeiteloos van een duurzame ecologische campagne naar een lancering van viltstiften of groene energie.
 6. Je hebt een voorliefde voor digitale marketing, e-mailmarketing, inspireert en adviseert klanten over digitale strategieën, inzet van video, banners en integreert jouw denken en ideeën naadloos in websites of apps.
 1. Je blinkt uit op het snijvlak van klant, projectmanagement, strategie en creatie.
 2. Er is altijd back-up en hulp, maar eerlijk gezegd moet je veel zelf oplossen.
 3. Je hebt meerdere jaren ervaring als producent en/of projectmanager bij een (digital) agency waar je direct in contact stond met klanten en daarnaast slim genoeg was om nieuwe projecten te initiëren of voor te stellen.
 4. Je kunt denken in termen van sales funnels en customer journeys en weet technologie in te zetten om doelstellingen te behalen.
 5. Trefwoordanalyses, Google Analytics en SEO, SEA, PPC, CPL zijn begrippen waar je mee uit de voeten kunt en waar je een visie op hebt.
 6. Je kent e-mailmarketingprogramma's en weet deze correct in te zetten.
 7. Je hebt kennis van de (on)mogelijkheden van het bouwen van websites, omarmt techniek en bent nieuwsgierig genoeg om andere disciplines als videoproductie en conceptontwikkeling niet uit de weg te gaan.
 8. Kortom, je bent een sterke projectmanager,
Weet je goed uit te drukken in het Engels en Nederlands (zowel schriftelijk als mondeling) en blinkt uit in teamverband.

Kunnen we kort zijn. Als je denkt dat je de juiste kandidaat bent, solliciteer dan gewoon. CV met een korte motivatie in het Nederlands waarom je graag bij ons wilt komen werken.


We kijken uit naar je antwoord.

Interested in this job?

  I agree to my data being used in line with Big Group'sPrivacy Statement

  Let's do great things together

  Wij zijn altijd op zoek naar potentieel nieuw talent. Als je denkt dat je in ons groeiende bureau zou passen, stuur dan een kopie van je cv samen met een begeleidende e-mail naar info@big-amsterdam.nl. We zullen je sollicitatie beoordelen en contact met je opnemen als er een geschikte functie beschikbaar is of komt.