Kikker op roze bank

Let's do great things together

Wij zijn altijd op zoek naar potentieel nieuw talent. Als je denkt dat je in ons groeiende bureau zou passen, stuur dan een kopie van je cv samen met een begeleidende e-mail naar info@big-amsterdam.nl. We zullen je sollicitatie beoordelen en contact met je opnemen als er een geschikte functie beschikbaar is of komt.

Big_Kikker

Project Manager/Producer Amsterdam

We zoeken een inhoudelijk sterke projectmanager/producer.

We zijn op zoek naar iemand die zich prettig voelt in klantcontact en samen met klanten vragen en projecten helder weet te krijgen en deze vervolgens goed intern weet uit te zetten bij zowel interne teams, freelancers of wellicht een partner op een ander deelterrein. Jij bepaalt wat er nodig is voor een productie en houdt overzicht over het gehele project.

Je onderhoudt dagelijks contact met je interne team, opdrachtgevers en externe partners. We geloven niet meer in een accountgedreven organisatie maar denken dat klanten liever met de specialist of degene die het gaat regelen aan tafel zit. Met jou dus.

 1. Samen met de eindverantwoordelijke voor de klant haal je briefings op, manage je begrotingen en monitor je deadlines.
 2. Je zet zelfstandig productieplannen op, begrotingen en bewaakt deadlines en kwaliteit.
 3. In samenwerking met de klant, creatie en je collega’s inspireer je de klant om het ondenkbare mogelijk te maken en waar mogelijk zijn/haar doelstellingen te overtreffen.
 4. We zijn een plat bureau dus je werkt rechtstreeks met de partners, creatieve directie en strateeg.
 5. We are a flat agency so you work directly with the partners, creative directors and strategist.
 1. Je bent niet snel tevreden en weet op een leuke manier het maximale uit een project te halen zonder de initiele doelstellingen uit het oog te verliezen.
 2. Je springt moeiteloos van een duurzaam ecologische campagne naar een lancering van viltstiften of groene energie. Je kan social projecten managen maar draait ook je hand niet om voor een videoproductie of een web/app ontwikkeling
 3. Je hebt inhoudelijke kennis en ervaring met  bijvoorbeeld AV-producties, animaties, campagnewebsites, assets, digital design.
 4. Op het snijvlak van klant, project management, strategie en creatie excelleer je.
 5. Er is altijd back-up en hulp maar eerlijk is eerlijk, je moet een hoop zelf fixen.
 6. You have 5 years of experience as a producer and/or project manager at an agency where you also managed external partners.
 7. Je hebt 5 jaar ervaring als producer en/of project manager bij een bureau waar je ook externe partners aanstuurde.
 8. . Je bent ook gewend te werken met specificaties van verschillende mediatypen en weet hoe je de aanlevering van campagne assets organiseert.
 1. We houden van collega’s die verantwoordelijkheid willen en durven nemen en hebben een ondernemerscultuur waar fouten maken part of the game is. Zolang we er maar van leren en niet dezelfde fouten nogmaals maken.
 2. Een internationale focus door zowel internationale klanten als 150 Engelse collega’s in Londen.
 3. Een gezellig team van 15 personen inmiddels (3,5 jaar geleden nog 5…) die, al zeggen we het zelf, best wel van gezelligheid houden. We houden van ons vak, werken hard maar doen zeer regelmatig ook wat gezellige dingen met elkaar.
 4. Onze klanten variëren van grote internationele merken als Mastercard en Samsung tot start-ups. We werken voor de Forest Stewardship Council, Centrum Hout en Fedustria om een bijdrage te leveren aan het redden van de planeet (een kleine maar je moet ergens beginnen) door meer met hout te bouwen. Proberen met Gulf Green Energy een duurzame energiepropositie in de markt te zetten. Zijn gepassioneerd bezig om met Royal Talens een activatie voor 125 jaar Rembrandt op te zetten. Een wereldwijd merk in verf en verf-accesoires waar we stiekem best wel trots op zijn. Ohja…. En er komt binnenkort nog een hele leuke nieuwe klant bij maar dat vertellen we je pas als we in gesprek zijn met elkaar…ssssttt.
 1. Een superleuke en diverse baan in een snelgroeiend bedrijf in een oude bakkerij in het hart van Amsterdam op de Keizersgracht.
 2. We hebben de big group academy met learn en shares waar je je huidige kennis kunt verdiepen, kennis kunt verbreden of wellicht een keer iets heel anders kunt volgen en een nieuw talent ontdekken. Maandelijks vrij aan deel te nemen!
 3. Een Swapfiets (als je wat verder woont een elektrische) of een OV pas om naar het werk te komen.
 4. Gezellige en lekkere (gratis) lunches samen.
 5. Diverse uitjes per jaar.
 6. Salaris tussen de 2.750 en 4.500 euro afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleidingsniveau.
 7. We houden ervan om succes te delen dus na 6 maanden doe je automatisch mee in het big group winstedelingsprogramma. Laten we samen succes gaan boeken!

Interested in this job?

  I agree to my data being used in line with Big Group's Privacy Statement

  Interested in this job?

   I agree to my data being used in line with Big Group's Privacy Statement