230V_BANK-WIDE-kopie-1-2500x600

Account/Project Manager

Welkom bij Big Amsterdam. Een creatief bureau met een gezonde ambitie om altijd het beste werk te maken. Vanuit de gracht in hartje Amsterdam houden we ons bezig met alles dat komt kijken bij het bedenken, maken en voeren van campagnes. Ons werk varieert dan ook van strategie, concept ontwikkeling tot performance marketing. Dit doen wij met het team in Nederland, waarbij we support kunnen krijgen van 150 collega’s uit de UK.

Om ons groeiend aantal klanten goed te blijven bedienen en om projecten effectief en efficiënt naar de interne organisatie te vertalen zijn wij per direct op zoek naar een ervaren ‘Accountmanager met projectmanagement skills’. Als je de weg kent in deze wereld is dat zeker een pré.

We hebben klanten van MKB-ers tot toonaangevende bedrijven in NL en daarbuiten maar hier maken we geen onderscheidt in. Onze serviceniveau is voor iedereen gelijk en als Project- Accountmanager voel je dat van nature aan.

Wat ga je doen?

In deze leuke rol zal je nauw samen werken met de Client Service Director, het voortouw nemen bij het beheren van commerciële projecten en voort te bouwen op bestaande klantrelaties. Je werkt samen met het creatieve team, de productie, de ontwerpers en met onze collega's in Londen en bent in staat zelfstandig het eindresultaat overtuigend te presenteren bij klanten. Je hebt een breed overzicht over campagne- en accountbeheer en het beheren van kosten en timelines. Het samenwerken met externe leveranciers gaat je goed af en je weet op een leuke manier toch altijd net dat beetje extra met elkaar te realiseren. Digital marketing, social media en performance marketing zijn vakgebieden waar je hart sneller van gaat kloppen (en niet omdat je er stress van krijgt). Je maakt op voorhand KPI’s concreet en bent in staat deze naar een eindresultaat te managen zodat de klant blij is, zonder gezonde marges uit het oog te verliezen. Dit alles op basis van heldere briefings die je ophaalt bij klanten en vertaalt naar de interne organisatie. Onze klanten variëren van MKB tot toonaangevende Nederlandse en internationale merken. Dit alles met een interessante mix van creatief werk, campagnebeheer en prestatiemarketing.

Wat bieden we je?

 • Leuke collega’s binnen een ondernemende cultuur.
 • Een fijne werkomgeving in hartje Amsterdam.
 • Opleidingen binnen de Big Group Academy om nieuwe dingen te leren of je talenten te ontwikkelen.
 • Mogelijkheid om verantwoordelijkheid te nemen binnen een groeiend bedrijf met een mix van hele mooie klanten.
 • Marktconform salaris.

Wanneer solliciteren?

 • Als je pit hebt en wel van een beetje actie houdt.
 • Als je 40 uur per week beschikbaar bent.
 • Als je ervaring hebt in een soortgelijke functie (in de industrie is een pré).
 • Als je Engels in spreken en schrijven goed is.

Geïnteresseerd? Hieronder kun je je motivatie en cv in het nederlands insturen. We horen graag van je!

Interesse in deze vacature?

  Wij behandelen je gegevens vertrouwelijk en conform onze data policy. Voor meer informatie klik hier