Image-Nijlpaard

Account Manager met pit (40 uur)

Welkom bij big group. Een creatief bureau met een gezonde ambitie om altijd het beste werk te maken. Vanaf de gracht in hartje Amsterdam houden we ons bezig met alles dat komt kijken bij het bedenken, maken en voeren van campagnes. Ons werk varieert dan ook van strategie, concept ontwikkeling tot performance marketing en video-producties. Dit doen wij met ons team in Nederland, waarbij we nauw samenwerken met onze 150 collega’s uit de UK. De charme van een klein bureau aan de gracht gecombineerd met de slagkracht van een groter bureau dus!

Om ons groeiend aantal klanten goed te blijven bedienen en om projecten effectief en efficiënt naar de interne organisatie te vertalen zijn wij per direct op zoek naar een ervaren ‘Accountmanager die klantvragen begrijpt, verdiept, verbreedt en uiteindelijk helder vertaalt naar onze interne organisatie’. Ervaring bij een marketing agency is een vereiste evenals ervaring met het ophalen van briefings en ze helder vertalen naar de interne organisatie. Kennis, ervaring of een hele sterke passie voor consumer electronics geeft je een stapje voor op de rest.

Onze klanten variëren van MKB tot toonaangevende Nederlandse en internationale merken. Sommige klanten help je in de breedte met hun business doelstellingen en van andere klanten ontvangen we hele toegespitste briefings. Acquisitie en uitbreiding bij bestaande klanten vormt een groot onderdeel van de rol in combinatie met het managen van bestaande klanten. Je werkt voor strategische klanten nauw samen met de partners van het bedrijf en zult op senior niveau de complete big group propositie enthousiast verder de markt in zetten.

DENK GROTER

BLINK UIT

WERK SAMEN

big group amsterdam in 107 seconden

In deze leuke rol zal je nauw samen werken met de Client Service Director, het voortouw nemen bij het initiëren en realiseren van commerciële projecten en voort te bouwen op bestaande klantrelaties. Je werkt samen met het creatieve team, de productie, de ontwerpers en met onze collega’s in Londen en bent in staat zelfstandig het eindresultaat overtuigend te presenteren bij klanten. Je hebt een breed overzicht over campagne- en accountbeheer en het beheren van kosten en timelines. Je houdt van structuur en bent van nature doelgericht en efficiënt. Het samenwerken met externe leveranciers gaat je goed af en je weet op een leuke manier toch altijd net dat beetje extra met elkaar te realiseren. Digital marketing, social media en performance marketing zijn vakgebieden waar je hart sneller van gaat kloppen (en niet omdat je er stress van krijgt). Je maakt op voorhand KPI’s concreet en bent in staat deze naar een eindresultaat te managen zodat de klant blij is, zonder gezonde marges uit het oog te verliezen.

Leuke collega’s binnen een ondernemende cultuur.
Een fijne werkomgeving in hartje Amsterdam
Opleidingen binnen de Big Group Academy om nieuwe dingen te leren of je talenten te ontwikkelen. Of wellicht een keer een learn-and-share op een heel ander vakgebied te volgen en wie weet ontdek je nog een onbekend talent.
Mogelijkheid om verantwoordelijkheid te nemen binnen een groeiend bedrijf met een mix van hele mooie klanten.
Een salaris waar je blij van wordt en dat we allebei vinden passen.
25 vakantiedagen per jaar.
Een swapfiets van de zaak (als je wat verder weg woont een elektrische).

Als je pit hebt en wel van een beetje actie houdt.
Als je net dat beetje extra voor je klanten doet.
Als je 40 uur per week beschikbaar bent.
Als je minimaal 2 jaar ervaring hebt als accountmanager bij een marketing-bureau.
Als je vloeiend Nederlands spreekt.
Als je Engels in spreken en schrijven goed is.
Als je een hands-on mentaliteit hebt en samen met ons aan iets moois wilt gaan bouwen!
Spreekt voor zich dat je een werkvergunning voor Nederland hebt.

Geïnteresseerd? E-mail Stephanie om je motivatie en cv in het Nederlands in te sturen. We horen graag van je!


Wij streven ernaar om binnen 10 werkdagen op je inzending te reageren.

Stephanie Burridge, HR Manager bij Big Amsterdam

    Wij behandelen je gegevens vertrouwelijk en conform onze data policy. Voor meer informatieklik hier

    big group amsterdam in bedrijf